Profil


Sigi Højdal valgte efter 9 år som bygningsmaler,at videreuddanne sig til Farvekonsulent indenfor design, form og farve, på Odense Tekninske Skole.

Faver har altid været min store interesse,så derfor var det kun naturligt for mig at lære så meget som muligt om dem. Det tog 3 år før Jeg kunne skrive Farvekonsulent på visitkortet,og jeg afsluttede eksamen i 2003.

Allerede inden da, arbejdede jeg som bygningsmaler meget med farvesætning både hos private og offentlige kunder,og vidste at det var denne vej jeg ville.

Efter 3 års uddannelse som farvekonsulent, valgte jeg i 2006 at supplere med en helt ny uddannelse som holistisk boligindretter, hos Danmarks førende indenfor farvepsykologi, Lene Bjerregaard, der beskæftiger sig med indretning og farvesætning efter menneskets personlige behov, så man får en komplet og hel løsning. Holistisk indretning er for mig en helt ny og spændende måde at arbejde med farver på,det giver et helt unikt resultat at vide hvordan favernes påvirkninger kan ændre ens trivsel og velvære.

Alle mennesker har bevidst eller ubevidst en farvepersonlighed,det kan være bestemte farver som vi omgiver os med i hverdagen som får os til at føle glade, triste, kreative, opstemte, friske eller noget helt andet som vi ikke helt er klar over. Med Holistisk farvesætning går man ind og finder kundens personlighed, og ud fra nogle spørgsmål kan man finde frem til det farvebehov som kunden har brug for at være i balance.

Farver påvirker os både fysisk og psykisk,det er videnskabligt bevidst at børn bliver stresset at stærke farver,samt at mørkebrune og sorte farver påvirker os negativt. Man kan udfra alle disse påvirkninger lave en tilpasset farvesætning som går ind og virker positivt både på sjælen og fysikken. Uanset om det er et enkelt rum eller en hel bolig,der skal farvesættes,kan vi være behjælpelig med råd og vejledning om farvesammensætningen,så det skaber en god og harmonisk bolig.

Find os her

  • Deco Colour v / Sigi Højdal
  • Tlf: 40 27 71 78
  • Sodemarksvej 27
  • 3230 Græsted