Information


Deco-colour er en lille virksomhed som har specialiseret sig indenfor farver og indretning.

Farvekonsulent Sigi Højdal har arbejdet med farver i 11 år,og kan derfor tilbyde professional rådgivning med farvesammensætning og indretning. Hvad enten det bare er nogle gode råd til hjemmet, eller det er en totalløsning til kontor,opgang,børnehaver eller kantiner kan vi komme med løsningen der passer til kundens ønsker.

Ønskes en mere personlig farvesætning kan vi som noget helt nyt tilbyde Holistisk farvesætning,som netop tager udgangs punkt i kundens eget farvebehov. Alt dette foregår i tæt samarbejde og dialog med kunden,hvilket gør at det bilver en farvesætning som er designet til den pågælende kunde.

Holistisk indretning er en blanding af videnskab,filosofi og psykologi. Den er baseret på farvernes indvirkning på menneskets fysiske og psyiske tilstand og er derfor begyndt at komme meget frem,da vi mennesker er blevet mere opmærksomme på trivsel og velvære.
Nyhed:

Har i problemer med at finde de rigtige farver? Få en farveanalyse og se hvad for en farvepersonlighed du/i er,hvilket vil hjælpe jer til at finde frem til de rigtige farver.....Send en mail "mærket" med farveanalyse og i vil få tilsendt et analyseskema til at sende udfyldt retur,hvorefter i vil få svar på mail....

Obs. Dette er kun vejledende til at indsnævre farvevalget til feks. blå eller grønne farver og de forskellige nuancer,samt lysstyrke er ikke medtaget og det kan derfor ikke erstatte et konsulentbesøg.

Kontakt: Sigi Højdal Mobil: 40277178

Find os her

  • Deco Colour v / Sigi Højdal
  • Tlf: 40 27 71 78
  • Sodemarksvej 27
  • 3230 Græsted